Γανόδερμα

Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας & η τροφή σας ας γίνει το φάρμακό σας» – Ιπποκράτης.

Γανόδερμα – Η Υπερτροφή του 21ου αιώνα:

6 είδηΤο γανόδερμα είναι ανώτερη τροφή. Στην πραγματικότητα είναι Υπερτροφή. Το ganoderma lucidum είναι ένα μανιτάρι, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα ως θεραπευτικό ίαμα, του οποίου η χρήση μέχρι πρόσφατα ήταν δυνατή μόνο στις ανώτατες κοινωνικές τάξεις.

Διαπιστωμένα το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την νεότητα και την μακροζωΐα. Η λέξη «γανόδερμα» προέρχεται από την ελληνική «γάνος» που σημαίνει λαμπερός και δέρμα, δηλαδή λαμπερό δέρμα. Αναφέρεται ως Lingzhi στην κινεζική φαρμακολογία (Shennong Materia Medica, 2000Π.Χ.) και ως Reishi στα ιαπωνικά.

Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το γανόδερμα;Γανόδερμα

Το γανόδερμα λειτουργεί σταδιακά, σε διάφορες φάσεις:

Αρχικά εντοπίζει τις τοξίνες και τις όποιες δυσλειτουργίες. Αυτή η φάση συνήθως λειτουργεί για 6 εβδομάδες.

Στη συνέχεια καθαρίζει τις τοξίνες. Η αποτοξίνωση διαρκεί 3 με 8 εβδομάδες.

Ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού ώστε να λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Η διαδικασία αυτής της ρύθμισης χρονικά μπορεί να διαρκέσει από 1 μέχρι 12 μήνες.

Επιδιορθώνει, αναδομεί και ενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία της αναδόμησης μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 24 μήνες.

Ανανεώνει οξυγονώνοντας τα κύτταρα. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την γήρανση και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 χρόνια.

γανόδερμαΤο Γανόδερμα είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με άμεσο τρόπο και ανεβάζει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί εχθρικό περιβάλλον για τον καρκίνο. Το γανόδερμα είναι μια ισχυρή αντιγηραντική τροφή καθώς περιέχει το Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης (SOD) και “βλέπει” τον οργανισμό με ολιστικό τρόπο. Έτσι λοιπόν διεγείρει τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του σώματος. Το γανόδερμα της DXN είναι αγνό, περιέχει πάνω από 400 βιοενεργά συστατικά από τα οποία τα 150 είναι αντιοξειδωτικά. Συστατικά όπως οι πρωτεϊνες, τα λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω9), μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα εργοστερόλες, βιταμίνες, που περιέχονται στο γανόδερμα, είναι ευεργετικά για τον οργανισμό.

Οι επιστήμονες-ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους στα βασικά συστατικά του γανοδέρματος όπως το οργανικό γερμάνιο, η αδενοσίνη, οι πολυσακχαρίτες και τα τριτερπενοειδή. Υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες στην Ελλάδα και χιλιάδες στο εξωτερικό από ανθρώπους που βελτίωσαν σημαντικά την υγεία τους και απέκτησαν μια πολύ καλή ποιότητα ζωής.

Το γανόδερμα της DXN είναι 100% εκχύλισμα γανοδέρματος, 100% οργανικό και η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του εκχυλίσματος είναι η “Ψυχρή Έκθλιψη”.

Πηγή: “Ganotherapy” by Dr. Lim Siow Jin

Button Button

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ:

180 ΚΑΨΟΥΛΕΣ : 97€ → Τελική τιμή

RG

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ RG (μανιτάρι ωρίμανσης 90 ημερών):

270 mg/ κάψουλα

Αποτοξινώνει & Ενισχύει την Κυκλοφορίας του Αίματος

GL

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ GL (μανιτάρι ωρίμανσης 18 ημερών):

450mg/ κάψουλα

Οξυγονώνει τα κύτταρα & Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 693 2 232523

Η ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Button

neucleous 1

Πώς λειτουργεί το γανόδερμα – Περισσότερα εδώ

Πώς το Γανόδερμα βοηθά στους Πολύποδες εδώ

Γιατί κάποιος να επιλέξει το γανόδερμα της DXN – εδώ

Cordyceps sinesis – Το Φαρμακευτικό Μανιτάρι – εδώ

Myco Veggie

mycoveggie greece

♥ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ

Η Τροφή που……………… Αδυνατίζει!

Δείτε το MYCO VEGGIE ΕΔΩ

Για παραγγελίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα επικοινωνίας: Button