Γανόδερμα

Γανόδερμα – Η Υπερτροφή του 21ου αιώνα:

Το γανόδερμα είναι ανώτερη τροφή. Στην πραγματικότητα είναι Υπερτροφή. Το ganoderma lucidum είναι ένα μανιτάρι, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα ως θεραπευτικό ίαμα, του οποίου η χρήση μέχρι πρόσφατα ήταν δυνατή μόνο στις ανώτατες κοινωνικές τάξεις.

Διαπιστωμένα το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την νεότητα και την μακροζωΐα. Η λέξη «γανόδερμα» προέρχεται από την ελληνική «γάνος» που σημαίνει λαμπερός και δέρμα, δηλαδή λαμπερό δέρμα. Αναφέρεται ως Lingzhi στην κινεζική φαρμακολογία (Shennong Materia Medica, 2000Π.Χ.) και ως Reishi στα ιαπωνικά.

Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα σε Προσφορά

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πώς ακριβώς λειτουργεί το γανόδερμα;
Το γανόδερμα λειτουργεί σταδιακά, σε διάφορες φάσεις:

  • Αρχικά εντοπίζει τις τοξίνες και τις όποιες δυσλειτουργίες. Αυτή η φάση συνήθως λειτουργεί για 6 εβδομάδες.
  • Στη συνέχεια καθαρίζει τις τοξίνες.  Η αποτοξίνωση διαρκεί 3με 8 εβδομάδες.
  • Ρυθμίζει τις λειτουργίες του οργανισμού  ώστε να λειτουργεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Η διαδικασία αυτής της ρύθμισης χρονικά μπορεί να διαρκέσει από 1 μέχρι 12 μήνες.
  • Επιδιορθώνει, αναδομεί και ενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία της αναδόμησης μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 24 μήνες.
  • Ανανεώνει  οξυγονώνοντας τα κύτταρα.  Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την γήρανσηκαι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε όλα τα επίπεδα.  Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 χρόνια.

Το Γανόδερμα είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο.  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με άμεσο τρόπο και ανεβάζει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.  Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί εχθρικό περιβάλλον για τον καρκίνο.  Το γανόδερμα είναι μια ισχυρή αντιγηραντική τροφή καθώς περιέχει τοΥπεροξείδιο της Δισμουτάσης (SOD) και “βλέπει” τον οργανισμό με ολιστικό τρόπο.  Έτσι λοιπόν διεγείρει τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του σώματος.  Το γανόδερμα της DXN είναι αγνό, περιέχει πάνω από 400 βιοενεργά συστατικά από τα οποία τα 150 είναι αντιοξειδωτικά.  Συστατικά όπως οι πρωτεϊνες, τα λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω9), μέταλλα, ιχνοστοιχεία,αμινοξέα εργοστερόλες, βιταμίνες,  που περιέχονται στο γανόδερμα, είναι ευεργετικά για τον οργανισμό.

Οι επιστήμονες-ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους στα βασικά συστατικά του γανοδέρματος όπως το οργανικό γερμάνιο, η αδενοσίνη, οι πολυσακχαρίτεςκαι τα τριτερπενοειδή.  Υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες στην Ελλάδα και χιλιάδες στο εξωτερικό από ανθρώπους που βελτίωσαν σημαντικά την υγεία τους και απέκτησαν μια πολύ καλή ποιότητα ζωής.
Το γανόδερμα της DXN είναι 100% εκχύλισμα γανοδέρματος, 100% οργανικό  και η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του εκχυλίσματος είναι η “Ψυχρή Έκθλιψη”.

Πηγή: “Ganotherapy” by Dr. Lim Siow Jin

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Γανόδερμα RG (μανιτάρι ωρίμανσης 90 ημερών)

Αποτοξινώνει & Ενισχύει την Κυκλοφορίας του Αίματος
270 mg/ κάψουλα

Γανόδερμα GL (μανιτάρι ωρίμανσης 18 ημερών)

Οξυγονώνει τα κύτταρα & Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
450 mg/ κάψουλα

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα RG&GL σε Προσφορά

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ