Πιστοποιήσεις Γανοδέρματος

Γανόδερμα και συμπληρώματα διατροφής DXN

Στην Ελλάδα, το γανόδερμα και τα όλα τα συμπληρώματα διατροφής DXN έχουν γνωστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Φ (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκου).  Όλα τα συμπληρώματα της DXN έχουν πιστοποιηθεί από όλους τους αντίστοιχους οργανισμούς σε όλες τις ηπείρους.  Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις παγκόσμιες πιστοποιήσεις για το γανόδερμα/ ganoderma lucidum και όλα τα ιαματικά προϊόντα της DXN.

Πιστοποιημένη οργανική φάρμα γανοδέρματος

Τον Νοέμβριο του 2007, η DXN Lingzhi Farm έλαβε την πιστοποίηση Malaysian Organic Scheme (Skim Organik Malaysia) από το Υπουργείο Γεωργίας της Μαλαισίας, σύμφωνα με το πρότυπο MS 1529:2001 ως πιστοποιημένη οργανική φάρμα γανοδέρματος.

Πιστοποίηση γανοδέρματος MS ISO 14001:2004

H φυτεία Γανοδέρματος της DXN, είναι η μεγαλύτερη στην Μαλαισία και η πρώτη που έλαβε πιστοποίηση MS ISO 14001:2004 από το Lloyd´s Register Quality Assurance, τον Ιούλιο του 2000 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Εμπορίου. Η DXN Φαρμακευτική Sdn. Bhd. αναγνωρίζεται για την αποτελεσματικότητά της, στη διαχείριση της παραγωγής της σε σχέση με τη διατήρηση του περιβάλλοντος

Αναγνώριση από το TGA Αυστραλίας

Η DXN Φαρμακευτική αναγνωρίζεται για την υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και διαθεσιμότητα των προϊόντων της, τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, όπως ορίζονται από τον Οργανισμό Θεραπευτικών Τροφίμων (TGA) -Τμήμα του Υπουργείου Υγείας της Αυστραλίας.

Πιστοποίηση HACCCP

Οι βιομηχανίες της DXN διαθέτουν πιστοποιητικό HACCP από το Υπουργείο Υγείας της Μαλαισίας για την εκπλήρωσή των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή του συστήματος HACCP (Ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχων).

Πιστοποιητικό GMP

Η DXN Φαρμακευτική, αναγνωρίζεται από την Εθνική Φαρμακευτική Υπηρεσία Ελέγχου του Υπουργείου Υγείας της Μαλαισίας, για τη συμμόρφωσή της με τους κανονισμούς της Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής.

Πιστοποιητικό Διαπίστευσης MS ISO/IEC 17025

Το Εργαστηριακό Τμήμα της DXN Holdings Bhd διαθέτει Πιστοποιητικό Διαπίστευσης MS ISO/IEC 17025 για την τεχνική του ικανότητα και επάρκεια, το καθορισμένο πεδίο εφαρμογών και τη λειτουργία συστήματος διαχείρισης ποιότητας του εργαστηρίου.

Μέλος της DSAM

Η DXN είναι μέλος της DSAM, μιας οργάνωσης που λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια στη Μαλαισία, με σκοπό να καθιερώσει ένα δίκαιο κώδικα δεοντολογίας μεταξύ των εταιρειών απευθείας πωλήσεων, αλλά την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Η DXN ως ένα από τα 66 μέλη της, επιβεβαιώνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της για την επιχείρηση και τους καταναλωτές της.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα RG&GL σε Προσφορά

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ