Γανοθεραπεία

Γανοθεραπεία – Ο σκοπός της

Ο σκοπός της Γανοθεραπείας είναι να βελτιώσει την γενικότερη κατάσταση του οργανισμού με φυσικό τρόπο, να επιμηκύνει τον χρόνο ζωής και να προσθέσει ποιότητα στις καθημερινές δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα ένα υγιές σώμα μπορεί να ζήσει και να αντιμετωπίσει καλύτερα καταστάσεις της καθημερινότητας από ένα όχι και τόσο υγιές σώμα. Βότανα όπως το μανιτάρι Γανόδερμα, ο μύκητας Cordyceps, ο μύκητας Lion’s Mane, το βότανο Noni και η Spiroulina συνιστούν την Γανοθεραπεία και βοηθούν αποτελεσματικά σε πληθώρα παθήσεων. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι αυξάνουν την αντοχή, την ευεξία και μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και προληπτικά. Δείτε παρακάτω τα βότανα της Γανοθεραπείας.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Το Γανόδερμα “Το μανιτάρι των Θεών”

Το γανόδερμα είναι το κατ’ εξοχήν ιαματικό βότανο! Ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων και βρίσκεται πρώτο στη λίστα των μη τοξικών βοτάνων. Είναι η βάση για ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και καλή κυκλοφορία του αίματος. Συνεπώς το γανόδερμα είναι η βάση της Γανοθεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

cordyceps-sinensisΤο Cordyceps

To Cordyceps είναι ο κατ’ εξοχήν δραστικός μύκητας που επιδρά αποτελεσματικά στην γονιμότητα, το ουροποιητικό σύστημα, την αποτοξίνωση των πνευμόνων και των νεφρών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Lion’sMane_HericiumErinaceus_ LittleSluiceMtnTr_040626Το Lion’s Mane

Το Lion’s Mane είναι ένας μοναδικός προσαρμογόνος μύκητας, ο οποίος επιδρά ιαματικά στο νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα. Κατάλληλος για παθήσεις Νευρικής Αιτιολογίας.

Πώς βοηθά το Lion’s Mane στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πώς βοηθά το Lion’s Mane στην Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Χυμός ΝονιΤο Νόνι

Το Νόνι (Morinzhi) είναι ένα τροπικό φρούτο, το οποίο ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Ράλφ Χάϊνικε το 1972, και το οποίο δρα εναντίον των πόνων, των φλεγμονών και είναι ενισχυμένο με ιβίσκο, πλούσιο σε βιταμίνη C. Το Νόνι βοηθά πολύ και σε γυναικολογικές παθήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

spirulinaΗ Σπιρουλίνα

Η Σπιρουλίνα ως ισχυρή αλκαλική τροφή βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αύξηση του επιπέδου ενέργειας, και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επικοινωνήστε Μαζί μας ΕΔΩ

Από που ξεκινούν τα προβλήματα Υγείας?

acidity”Είμαστε αυτό που τρώμε” – Αρχές της Γανοθεραπείας

Το 70% των προβλημάτων Υγείας προέρχονται από την ποιότητα των τροφών. Ιδανικά θα έπρεπε να τρώμε 4 μερίδες αλκαλικής τροφής όπως φρούτα και λαχανικά και 1 μερίδα όξινης τροφής όπως το κρέας. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε το αντίθετο. Τρώμε περισσότερο όξινα φαγητά όπως το κρέας, το γάλα, το ψάρι, τα αυγά, το άσπρο ψωμί και τα αεριούχα αναψυκτικά με ζάχαρη. Και πάνω σε όλα αυτά, το στρες επιδεινώνει την όξινη κατάσταση. Ιδανικά το υγιές pH είναι 7.35, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν αυτό το επίπεδο του pH.

Τα προβλήματα λοιπόν ξεκινούν από το βαθμό οξύτητας του σώματος και την κακή κυκλοφορία του αίματος.

Τι συμβαίνει όταν το σώμα είναι όξινο?

blood circulationΤο σώμα μας έχει την ικανότητα να εξισορροπήσει την οξύτητα μέχρι κάποιο βαθμό, αποστραγγίζοντας το ασβέστιο από τα οστά και ανεβάζοντας τα επίπεδα χοληστερίνης. Οι αντιδράσεις που προκύπτουν από την διαδικασία εξισορρόπισης οδηγούν το αίμα να γίνει κολλώδες. Αυτό έχει ως συνέπεια την συγκέντρωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και των αιμοπεταλίων. Μακροπρόθεσμα αυτό οδηγεί σε έμφραξη των μικρο-κυκλοφοριών και άρα σε όχι καλή κυκλοφορία του αίματος, σε χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο σώμα, σε αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και συσσώρευση τοξινών.

Οι παραπάνω παράγοντες οδηγούν σε εκφυλισμό των κυττάρων, των οργάνων και των συστημικών λειτουργιών. Προβλήματα υγείας όπως η υψηλή πίεση, ο διαβήτης και ο καρκίνος αναπτύσσονται.

Όταν το σώμα είναι όξινο, το αίμα γίνεται κολλώδες και παχύρευστο. Η κακή κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε χαμηλή ποιοτικά κατάσταση των κυττάρων/των ιστών/των οργάνων/ των συστημικών λειτουργιών, ειδικά όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε «κακή» κατάσταση, τα επίπεδα οξυγόνου είναι χαμηλά, το pH είναι υψηλό, και οι συγκεντρώσεις τοξινών στο σώμα αρκετές.
Τελικά, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον για τις εκφυλιστικές παθήσεις.

Πιστοποιήσεις βοτάνων Γανοθεραπείας

ΠιστοποίησηΤο γανόδερμα και τα άλλα βότανα είναι 100% οργανικά με πιστοποιήσεις από τους πιο φερέγγυους οργανισμούς ανά τον κόσμο, όπως ο FDA, o ελληνικός ΕΟΦ, το υπουργείο υγείας της Αυστραλίας κ.α. Η επεξεργασία γίνεται με τον πιο υγειϊνό τρόπο, την “ψυχρή έκθλιψη”, και αυτό διασφαλίζει ότι τα βότανα δεν έχουν υποστεί αλλοιώσεις όσο αναφορά στα θρεπτικά τους συστατικά. Η ιδιαίτερη τεχνολογία αποστείρωσης ενισχύει την ιδιότητα του βιολογικού βοτάνου, γίνεται με ακρίβεια ώστε να παραδοθεί ένα άριστο ποιοτικά σκεύασμα στον καταναλωτή.

Δείτε τις πιστοποιήσεις ΕΔΩ

Μαρτυρίες Υγείας από την εφαρμογή της Γανοθεραπείας

Μέσω της Γανοθεραπείας έχουν ιαθεί πολλές περιπτώσεις παθήσεων παγκοσμίως και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ίασης. Πρώτη από όλες είναι η περίπτωση της ίδιας της παγκοσμίου φήμης Γανοθεραπεύτριας, κας Jane Yau, η οποία μέσω των προαναφερθέντων βοτάνων έσωσε τον πατέρα της από βέβαιο θάνατο. cancer

Ο κος YauYit Pin, 79 χρονών,διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη με εκτενή μετάσταση στα οστά σε όλο το σώμα, το οποίο επιβεβαιώθηκε με το σπινθηρογράφημα.Το επίπεδο του PSA του ήταν1544.00 ng/ml στις 26 Ιουνίου 2007. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2007, 2 ½ μήνες μετά, τα αποτελέσματα PSA πέφτουν στο 34.46 ng/ml, στις 15 Ιανουαρίου 2008, 4 μήνες αργότερα, τα αποτελέσματα PSA πέφτουν στο16.45 ng/ml. Στις 24 Ιουνίου 2008, 5 μήνες αργότερα,τα αποτελέσματα PSA πέφτουν στο7.7 ng/ml και στις14 Νοεμβρίου 2008, μετά από 5 μήνες το PSA πέφτει5.0 ng/ml. Στις 3 Οκτωμβρίου 2009 το ισχύον επίπεδο PSA είναι4.2 ng/ml. Ο πατέρας της κας Yau κατάφερε να επιβιώσει!

παλινδρόμησηΠροσωπική ιστορία υγείας Νο 1:

Το 2012 υπέφερα από Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση και Νεύρωση Στομάχου, σε βαθμό που δεν μπορούσα να καταπιώ την τροφή λόγω πόνου. Τον Ιούνιο του 2012 ξεκίνησα να εφαρμόζω την Γανοθεραπεία και τελικά το Σεπτέμβριο του 2012 ολοκλήρωσα την θεραπεία μου με επιτυχία. Μέχρι σήμερα (έτος 2015) δεν έχω ενόχληση στον οισοφάγο ή στο στομάχι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ΕΔΩ

Προσωπική ιστορία υγείας Νο 2:γονιμοτητα

Τον Ιούλιο του 2015 αντιμετώπισα κολπικούς μύκητες. Ξεκίνησα την Γανοθεραπεία τον Ιούνιο του 2015. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου 2015 οι μύκητες είχαν εξαφανιστεί, και επιπλέον παρατηρήθηκε υπερ-γονιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ΕΔΩ

[vfb id=1]