Γανόδερμα και Εγκυμοσύνη

Οστεοπόρωση και Αντιμετώπιση
26/06/2017
Χυμός noni για γυναικολογικές παθήσεις
26/06/2017

Γανοθεραπεία κατά την περίοδο της κύησης

Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να προστατεύσει το μωρό της κατά την κύηση λαμβάνοντας Γανόδερμα GL (Ganocelium): To γανόδερμα GL (18 ημερών ωρίμανσης) περιέχει πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο, τα οποία βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας. Οι πολυσακχαρίτες που βρίσκονται στο GL έχουν την μοναδική ιδιότητα να επιδιορθώνουν βλάβες στο DNA.  Επίσης βοηθούν στην βελτίωση των εγκεφαλικών λειτουργιών του εμβρύου.  Επίσης συνιστάται και το Γανόδερμα RG (Reishi Gano): Το γανόδερμα RG (90 ημερών ωρίμανσης) αποτοξινώνει το σώμα της μητέρας πριν αυτές φθάσουν στο έμβρυο.  Εάν μία μητέρα έχει λάβει γανόδερμα RG & GL Γανόδερμα κατά την κύηση, μειώνει σε σημαντικό βαθμό τον κίνδυνο της αιμοραγίας στη διάρκεια της γέννας.

Σπιρουλίνα μικρήΟργανική Σπιρουλίνα:

Η Σπιρουλίνα έχει την ιδιότητα να εξαλείφει την ακτινοβολία. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα από θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ανάπτυξη του εμβρύου. Επίσης βοηθά στην βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος της μητέρας. Οι έγκυες γυναίκες που λαμβάνουν σπιρουλίνα κατά την κύηση, μειώνουν σε μεγάλο ποσοστό την εμφάνιση του ίκτερου, πάθηση που μπορεί να προκαλέσει στο έμβρυο ακόμα και διανοητική διαταραχή.

Μετά την γέννα, η μητέρα, προκειμένου να έχει γρηγορότερη επούλωση των πληγών, καλή ποιότητα γάλακτος, δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και πρόληψη για την επιλόχεια κατάθλιψη, συνεχίζει να λαμβάνει γανόδερμα RG, GL, Spirulina.

Αποκτήστε Σήμερα το Γανόδερμα & τη Σπιρουλίνα

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα & Σπιρουλίνα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν μεταφραστεί από το εγχειρίδιο της παγκοσμίου φήμης γανοθεραπεύτριας Jane Yau.