Γανόδερμα και Υγεία

Hericium Erinaceus & Σκλήρυνση κατά πλάκας
26/06/2017
Γανόδερμα DXN
26/06/2017

γανόδερμα – πώς ακριβώς βοηθά την υγεία μας?

Το γανόδερμα είναι μανιτάρι & ανήκει στην κατηγορία των πιο δραστικών προσαρμογόνων βοτάνων. Αυτό σημαίνει ότι με την λήψη του προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε οργανισμού ξεχωριστά και του δίνει ότι έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή.  Επίσης δεν έχει παρενέργειες και δεν τοξινώνει.

Ποια είναι η δράση του?

To γανόδερμα δρα με ολιστικό τρόπο στον οργανισμό, ξεκινώντας με τον εντοπισμό των τοξινών και των δυσλειτουργιών. Συνεχίζει την δράση του, κάνοντας αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Με ποιο τρόπο το γανόδερμα επιδρά στην κυκλοφορία του αίματος και στο ανοσοποιητικό σύστημα?

Το γανόδερμα αποτελείται από 300 βιονεργά συστατικά, από τα οποία, 5 είναι τα πιο δραστικά:

ΤΡΙΤΕΡΠΕΝΟΕΙΔΗ:

Πεπτίδια που λειτουργούν ως αντιφλεγμονώδη, έχουν αντιαλλεργικές ιδιότητες, ρυθμίζουν την πίεση του αίματος, τις τιμές του αίματος, βελτιώνουν την λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενεργοποιούν τον πυρήνα των κυττάρων.

ΓΑΝΟΔΕΡΙΚΟ: ανήκει στα τριτερπενοειδή. Προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες (δημιουργούνται με την αναπνοή δηλ με την πρόσληψη oξυγόνου), εμποδίζει την φθορά των κυττάρων – Ανανεώνειση κύτταρα και ιστούς, καθυστερεί την γήρανση, βελτιώνει το δέρμα και καταπολεμά τις δερματικές παθήσεις, αντιμετωπίζει τις άφθρες, αντιμετωπίζει την χοληστερίνη.

ΑΔΕΝΟΣΙΝΗ:

Ρυθμίζει την πήξη του αίματος, έχει αντιθρομβωτική δράση (βοηθά να δημιουργηθεί με ασφάλεια η παράπλευρη κυκλοφορία ), τονώνει το μυοκάρδιο, βελτιώνει το PH του αίματος, ρυθμίζει το ενδοκρινικό σύστημα, ρυθμίζει το μεταβολισμό.

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΟ:

Ενισχύει τα κύτταρα και την απορρόφηση οξυγόνου, ρυθμίζει το ηλεκτρικό φορτίο στο σώμα, δίνει ενέργεια, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος αποβάλλει τις τοξίνες σε κυτταρικό επίπεδο. Κατανέμει σωστα τα ηλεκτικά φορτία στο σώμα.

ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ:

Αυξάνουν τα αντισώματα, καταστέλλουν τα καρκινικά κύτταρα, ρυθμίζουν τις παγκρεατικές λειτουργίες, αυξάνουν την χωρητικότητα των κυττάρων σε
οξυγόνο, μειώνουν την κακή χοληστερόλη, προστατεύουν την κυτταρική μεμβράνη.

Άλλα συστατικά: Πρωτείνη, Κάλιο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Μαγγάνιο, Ασβέστιο κ.α

SOD στο Γανόδερμα

To υπεροξείδιο της Δισμουτάσης (Superoxide Dismutase ή SOD) είναι ένα σημαντικό δραστικό συστατικό που περιέχει το βότανο Γανόδερμα. Παρέχει στο Γανόδερμα την ιδιαίτερη ικανότητα να επιβραδύνει τη γήρανση. Είναι ένα ένζυμο που βρίσκεται στον άνθρωπο και σε άλλα ζώα. Δρα σαν μιά σημαντική πρώτη γραμμή άμυνας εναντίον της οξείδωσης σε όλα σχεδόν τα κύτταρα που εκτίθενται στο οξυγόνο. Το SOD προστατεύει πολλούς διαφορετικούς τύπους κυττάρων από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών Οξυγόνου. Έχει αντικαρκινική δράση.

Προστατεύει από:

Την καταστροφή του DNA, τις βλάβες από ιονίζουσα ακτινοβολία, την καταστροφή των πρωτεϊνών, την καταστροφή των λιπιδίων.

Το GL (Ganocelium ή Γανοκήλιον – γανόδερμα ωρίμανσης 18 ημερών) σε σχέση με το RG (Reishi Gano – γανόδερμα ωρίμανσης 90 ημερών), είναι πλουσιότερο σε πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο. To RG είναι πολύ δραστικό στην αποτοξίνωση και την ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος και δρα στον πυρήνα του κυττάρου ενώ το GL ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγάλο βαθμό και δρα περισσότερο στον κυτταρικό φλοιό.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα RG&GL

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγές:

“Ganotherapy” by Dr. Lim Siow Jin

http://www.pubmed.gov

http://www.cancermonthly.com/iNP/view.asp?ID=292

http://www.cancermonthly.com/iNP/view.asp?ID=245

http://www.emedi.gr/427/ganoderma-kai-prolhpsh-astheneiwn

http://www.integrativepractitioner.com/article_ektid14916.aspx

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=ganoderma%20lucidum

http://www.cancure.org/ganoderma.htm