Γανόδερμα DXN

Γανόδερμα και Υγεία
26/06/2017
Cordyceps sinesis – Υπογονιμότητα
26/06/2017

Γανόδερμα DXN-τι είναι αυτό που κάνει το μοναδικό?

Το γανόδερμα ή Reishi της DXN είναι το πιο ποιοτικό γανόδερμα που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά παγκοσμίως.  Είναι το μόνο γανόδερμα που έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001, μια πιστοποίηση που επιβεβαιώνει διεθνώς ότι οι καλλιέργειες του γανόδερμα της DXN είναι απόλυτα οργανικές/ βιολογικές και δεν επιφέρουν ρύπανση στο περιβάλλον.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και οι φάρμες δεν βγάζουν άσχημες οσμές, καθώς δεν χρησιμοποιείται κοπριά ως λίπασμα, αλλά υλικά όπως άχυρο ρυζιού, πριονίδι, αναποφλοίωτο ρύζι κτλ.

Επίσης η DXN έχει εκείνη την τεχνολογία που της επιτρέπει να γνωρίζει ποια από τα 200 είδη γανοδέρματος είναι τα πιο ιαματικά και να χρησιμοποιεί 6 από αυτά.  Πολύ σημαντικό είναι το γενονός ότι η επεξεργασία του γανόδερμα από την DXN, προκειμένου να βγει το εκχύλισμα, γίνεται με χαμηλές θερμοκρασίες αντίθετα με άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν τον βρασμό του μανιταριού. Ο βρασμός έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση των θρεπτικών συστατικών του γανόδερμα αλλά και την απορρόφηση μεγάλων συγκεντρώσεων μετάλλων, που δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία.  Η επανακαλλιέργεια του μανιταριού γίνεται με αναπαραγωγή του ιστού και όχι των σπορίων, με αποτέλεσμα η νέα καλλιέργεια να είναι όμοια με το μητρικό μανιτάρι όσο αναφορά τα θρεπτικά συστατικά αλλά και τη μορφή. Η επιλογή του μητρικού γίνεται μετά από έρευνα στα εργαστήρια της εταιρίας.

 

Το γανόδερμα της DXN κονιορτοποιείται, δηλαδή διαιρείται σε τόσο μικρές ποσότητες, ικανές να εισχωρήσουν στις μικροκυκλοφορίες του σώματος και να δράσουν σε κυτταρικό επίπεδο.Τέλος η τεχνική της “Διευθέτησης με αιώρηση” που χρησιμοποιεί η DXN, έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή διάχυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο γανόδερμα.  Το τελικό προϊόν παράγεται καθαρό, 100% οργανικό γανόδερμα, χωρίς ίνες ή πρόσθετα άμυλα.  Οι παραπάνω λόγοι κάνουν το γανόδερμα της DXN μοναδικό και ιδιαίτερα ιαματικό.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγή:

Dr. Lim Siow Jin- Ιδρυτής της πολυεθνικής εταιρίας DXN International.