Οστεοπόρωση και Αντιμετώπιση

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση
26/06/2017
Γανόδερμα και Εγκυμοσύνη
26/06/2017

Οστεοπόρωση – η χρόνια πάθηση

Στα άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση, παρατηρείται η μείωση της ποιότητας αλλά και της πυκνότητας των οστών τους. Με την πάροδο του χρόνου τα οστά γίνονται πιο εύθραυστα, λιγότερο ελαστικά και με αυτό των τρόπο αυξάνεται η πιθανότητα καταγμάτων.  Η οστεοπόρωση είναι μια πάθηση που μπορεί να συμβεί σε όλες τις ηλικίες & ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους ανθρώπους.  Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην οστεοπόρωση καθώς έχουν πιο ελαφριά και λεπτά οστά από τους άνδρες ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση.

Η φτωχή διατροφή σε λαχανικά & φρούτα είναι μια από τις βασικές αιτίες της οστεοπόρωσης καθώς ο οργανισμός στερείται βιταμινών& μετάλλων όπως η βιταμίνη D, K, το κάλλιο, το μαγνήσιο, αλλά και του ασβεστίου, που το συναντάμε σε γαλακτοκομικά, που είναι απαραίτητα για την υγεία των οστών.  Η υπερβολική κατανάλωση καφεϊνης και πρωτεϊνης, το κάπνισμα και το αλκόολ είναι συνήθειες που εμποδίζουν την σωστή πρόσληψη του ασβεστίου και συμβάλλουν στην απώλεια ασβεστίου.  Επειδή η ιατρική αποδίδει την ύπαρξη της οστεοπόρωσης και στην κληρονομικότητα, θα ήταν καλό να κάνουμε πρόληψη από μικρότερες ηλικίες, τρώγοντας τις ανάλογες τροφές και παίρνοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Η Κύρια Αιτία της οστεοπόρωσης προκαλείται από το όξινο περιβάλλον του σώματος, που συνήθως δημιουργείται από την όξινη διατροφή που κάνουμε. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν την οστεοπόρωση ως εξής:

 

1. Spirulina (γαλαζοπράσινο φύκι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά και ένζυμα για την ισχυροποίηση των μεταβολικών λειτουργιών)

2. Cordyceps (ισχυρός προσαρμογόνος μύκητας που βοηθά στην αποτοξίνωση & ανάπλαση ιστών και όχι μόνο)

3. Γανόδερμα (προσαρμογόνο μανιτάρι με 400 βιοενεργά συστατικά – γενικός ρυθμιστής του σώματος και ισχυρό εργαλείο ανοσοποίησης)

Αποκτήστε Σήμερα το πακέτο της Γανοθεραπείας για Οστεοπόρωση

100% Βιολογικα Πιστοποιημένα Βότανα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγές:

Βικιπαίδεια

Jane Yau – Ganotherapist