Σπιρουλίνα – Αδυνάτισμα

Cordypine “το ποτό των θεών”
26/06/2017
ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – Η νέα επιστήμη της Υγείας
26/06/2017

Σπιρουλίνα Η Αλκαλική Υπερτροφή

Η θρεπτική αξία της σπιρουλίνας είναι γνωστή εδώ και 4.000 χρόνια σε λαούς όπως οι Μάγια & οι Ατζέκοι. Σήμερα την χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας διατροφή. Η σπιρουλίνα, όπως έχει αποδειχτεί, βοηθάει την πέψη και προωθεί τις εντερικές λειτουργίες, αυξάνοντας συγχρόνως την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών των υπόλοιπων τροφών. Μας ενισχύει επίσης με ποικίλα ωφέλιμα συστατικά και υπό αυτό το πρίσμα συμβάλλει στην πρόληψη και αντιμετώπιση διαφόρων διατροφικών ελλείψεων και επομένως στη θρέψη και τη διατήρηση του οργανισμού μας σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Ενδεχόμενα οφέλη

Σε έρευνες με ερωτηματολόγια υποκειμενικής αντίληψης κατάστασης, αρκετά άτομα αναφέρουν ότι η κατανάλωση της σπιρουλίνα τους προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ασθένειες, ταχύτερη ανάρρωση, περισσότερη ενέργεια, αυξημένη αντοχή και βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων. Άλλα άτομα δηλώνουν ότι έχουν αποκτήσει πιο υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και ενώ κάποιοι παρατηρούν ότι η σπιρουλίνα τούς βοηθάει να ελαττώσουν την όρεξή τους και να χάσουν κιλά ή να τα
διατηρήσουν ευκολότερα υπό έλεγχο.

Αδυνατίζει;

ΑδυνάτισμαΚαθώς είναι μια συμπυκνωμένη τροφή με πολλές πρωτεϊνες, άφθονα χρήσιμα συστατικά και λίγες θερμίδες, η κατανάλωσή της μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του οργανισμού σε περιόδους μη ισορροπημένης διατροφής, μειωμένης λήψης τροφής και περικοπής θερμίδων, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια δίαιτας για απώλεια βάρους. Επιπλέον, η σπιρουλίνα σε κάποια άτομα πιθανώς συμβάλλει στη χαλιναγώγηση της πείνας, όταν αυτή οφείλεται σε μείωση της κυτταρικής ενέργειας από έλλειψη ουσιωδών θρεπτικών συστατικών.

Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα της Σπιρουλίνας

Αποκτήστε Σήμερα 120 ταμπλέτες Σπιρουλίνα

100% Βιολογική Πιστοποιημένη Σπιρουλίνα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Η Σπιρουλίνα:

*Περιέχει περισσότερα από 100 ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία, απολύτως αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

*Είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή πρωτεϊνών.

*Έχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά μέσω των τροφών.

*Διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε σίδηρο από όλες τις φυτικές τροφές.

*Αποτελεί πηγή Β12, βιταμίνης που υπάρχει μόνο στις ζωικές τροφές και συνήθως παρατηρείται έλλειψή της στους αποκλειστικά χορτοφάγους.

*Περιέχει πολλά διαφορετικά φυτοθρεπτικά, τα περισσότερα με αποδεδειγμένες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

*Είναι πλούσια σε γ-λινολεϊκό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για την παραγωγή της προσταγλανδίνης Ε1, που παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πολύ σημαντικό είναι ότι η σπιρουλίνα θα πρέπει να είναι βιολογική και αποστειρωμένη. Η σπιρουλίνα της DXN είναι οργανική δηλαδή ανώτερη από τα γνωστά βιολογικά συμπληρώματα διατροφής και αποστειρωμένη με ακριβή τεχνολογία για την βέλτιστη απόδοση στον οργανισμό.

Πηγές:

Βικιπαίδεια