Γανόδερμα και Κολπίτιδα

Cordyceps sinesis – Υπογονιμότητα
26/06/2017
Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Γανοθεραπεία
26/06/2017

Γανόδερμα εναντίον μύκητα και φλεγμονής

Κολπίτιδα

Στην περίπτωση της κολπίτιδας, από την οποία ταλαιπωρούνται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, το γανόδερμα θα μπορούσε να δώσει τη λύση. Η κολπίτιδα εμφανίζεται συνήθως με την μορφή τσουξίματος στην ευαίσθητη περιοχή, φαγούρας, ερεθισμού και πρηξίματος.  Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει διότι έχει διαταραχτεί το Ph του κόλπου, η φυσιολογική χλωρίδα του και έχει δημιουργηθεί φλεγμονή στην περιοχή. Οι κύριες αιτίες της κολπίτιδας είναι οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί όπως ο HPV, και οι τριχομονάδες (παράσιτο).

Ποια είναι η βασική αιτία, η ρίζα του προβλήματος?

Η βασική αιτία της κολπίτιδας είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει την δύναμη να εξαλείψει από μόνο του αυτούς τους μύκητες ή τα παράσιτα ή τους ιούς.  Σε αυτό το σημείο έρχεται το γανόδερμα και συγκεκριμμένα το μυκήλιο γανοδέρματος για να “βοηθήσει” το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αντιμετωπίσει την πάθηση.

Τι προτείνουμε για την Κολπίτιδα?

Το Ganocelium, το γανόδερμα ωρίμανσης 18 ημερών, περιέχει ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριτών, τόσο περίπλοκο αλλά και τόσο σωτήριο, που ο βασικός του σκοπός είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού με ρυθμιστικό τρόπο. Για καλύτερα φυσικά αποτελέσματα και για την ενίσχυση της χλωρίδας του κόλπου συνίσταται η οργανική σπιρουλίνα. Συνδιαστικά με το γανόδερμα και την σπιρουλίνα, προτείνεται το Cordypine (ποικιλία μανιταριών cordyceps με ανανά) για πιο γρήγορη αντιμετώπιση της φλεγμονής που έχει δημιουργήσει η κολπίτιδα.

Τι πρέπει να αποφεύγουμε σε περίπτωση κολπίτιδας

Σε περίπτωση κολπίτιδας θα πρέπει να αποφεύγεται η πρόσληψη ζάχαρης.

Αποκτήστε Σήμερα το πακέτο της Γανοθεραπείας για την Κολπίτιδα

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγές:

http://www.iatropedia.gr/articles/read/5984

Jane Yau – International Ganotherapist