Γανόδερμα – Πολύποδες στη μήτρα

Χυμός noni για γυναικολογικές παθήσεις
26/06/2017
Βιταμίνη B12 – Η βάση του νευρικού συστήματος
26/06/2017

Τι είναι οι πολύποδες & πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν με το Γανόδερμα?

Οι πολύποδες της μήτρας είναι μορφώματα τα οποία βρίσκονται συνήθως στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας – ενδομήτριο- και συνήθως είναι καλοήθη.  Σπανίως μπορούν να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους και συνήθως εμφανίζονται σε γυναίκες άνω των 40 ετών.

Αιτία και Συμπτώματα

Η αιτία της δημιουργίας του πολύποδα είναι η υπερανάπτυξη των κυττάρων στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας.  Τα συμπτώματα που μπορεί να υπάρξουν, ώστε να μπορέσει να αναγνωριστεί η πιθανότητα πολύποδα από το ίδιο το άτομο, θα μπορούσαν να είναι η υπογονιμότητα, η αιμορραγία μετά την περίοδο, και οι σκούρες εκκρίσεις πριν την περίοδο.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το γανόδερμα στους πολύποδες της μήτρας?

Το μανιτάρι γανόδερμα, το οποίο παράγεται σε 2 τύπους, το γανόδερμα ωρίμανσης 90 ημερών (Reishi) & το γανόδερμα ωρίμανσης 18 ημερών (μυκήλιο), έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να προλαμβάνουν αλλά και να αντιμετωπίζουν σε πολλές περιπτώσεις πολύποδες στο ενδομήτριο.  Το γανόδερμα περιέχει δραστικά συστατικά, όπως τα τριτερπενοειδή, το οργανικό γερμάνιο και τους πολυσακχαρίτες, τα οποία δρουν στον πυρήνα του κυττάρου και καθαρίζουν – αποτοξινώνουν, ενώ παράλληλα καταστέλλουν τα καρκινικά κύτταρα και ρυθμίζουν την κατανομή των ηλεκτρικών φορτίων στο σώμα (όπου με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η υπερδιέγερση δηλαδή η υπέρ-λειτουργία των κυττάρων). Με αυτό τον τρόπο το γανόδερμα βοηθά στο να μην δημιουργηθούν πολύποδες λόγω της υπερανάπτυξης των κυττάρων και αν τυχόν δημιουργηθούν, βοηθά στην καταστολή τους.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγές:

Βικιπαίδεια

“Ganotherapy” by Dr. Lim Siow Jin

Ganoderma Lucidum – Sliva D.

Εργαστήριο Έρευνας για τον Καρκίνο,Ινστιτούτο Ερευνών Methodist, Indianapolis, IN 46202, ΗΠΑ