Γανοθεραπεία – Απώλεια βάρους

Myco Veggie – τροφή για Αδυνάτισμα
26/06/2017
Ιγμορίτιδα – Μαύρο Κύμινο
28/11/2017

Πώς μπορείτε να χάσετε τα δύσκολα κιλά με Γανοθεραπεία

Η Γανοθεραπεία είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας με βάση το Γανόδερμα. Βοηθά την βελτίωση της γενικότερης υγείας του οργανισμού και παράλληλα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους.  Σε αυτό το άρθρο περιγράφω μια προσωπική μου εμπειρία όπου η Γανοθεραπεία με βοήθησε να αντιμετωπίσω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρούσε και τελικά έχασα και περιττά κιλά.

Στην προσπάθεια μου να απαλλαγώ από τους μύκητες που ταλαιπωρούσαν το σώμα μου κατά καιρούς, για πρώτη φορά στη ζωή μου εφάρμοσα την δοσολογία με τα βότανα γανοθεραπείας, που μου υπέδειξε η κα Jane Yau, καταξιωμένη Γανοθεραπεύτρια διεθνούς φήμης.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να παίρνω σε καθημερινή βάση οργανική σπιρουλίνα των 250 mg, γανόδερμα GL, και 60 ml χυμό Cordypine, ο οποίος περιέχει ποικιλία μανιταριών cordyceps με ανανά. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, έχασα 1,5 κιλά, χωρίς να στερηθώ κάτι από τα φαγητά που μου αρέσουν.

Συνέχισα την γανοθεραπεία με ακρίβεια για 1 μήνα συνολικά και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Αποκτήστε Σήμερα το πακέτο Αδυνατίσματος με Γανόδερμα, Σπιρούλινα και Cordypine

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ
  • Οι μύκητες είχαν εξαφανιστεί
  • Είχα χάσει 5 κιλά χωρίς να στερούμαι (αυτά ήταν τα δύσκολα κιλά που δεν χάνονται εύκολα)
  • Η ευεξία μου και η διαύγειά μου είχαν φτάσει σε ανώτερα επίπεδα
  • Δεν ένιωσα τον παραμικρό πόνο κατά την έμμηνο ρύση
  • Και επιπλέον….. μετά από επίσκεψη στο γυναικολόγο μου, η γονιμότητά μου είχε αυξηθεί!!!!

Ειλικρινά, εγώ η ίδια που “προωθώ” την γανοθεραπεία, ως υπεύθυνη πωλήσεων, και ακούγοντας τα θεαματικά αποτελέσματα της γανοθεραπείας από εμπειρίες πελατών μου αλλά και συνεργατών μου σε διάφορες παθήσεις, ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλη “πραγματικότητα” με την γανοθεραπεία μέχρι πριν από 1 μήνα!

Τα περιττά κιλά μου δεν χάθηκαν τυχαία!

Η Σπιρουλίνα από μόνη της είναι μια πλήρης τροφή. Η πρωτεϊνη που περιέχει σε μεγάλο ποσοστό, η χλωροφύλλη, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, η πληθώρα βιταμινών και τα ένζυμα συνάδουν αφενός στο να πάρει ο οργανισμός τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται δηλαδή την ενέργεια, αφετέρου στο να βοηθήσει τις μεταβολικές λειτουργίες να δράσουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης βοηθά το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, βοηθά το έντερο να αφομοιώσει τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές και διατηρεί την χλωρίδα του εντέρου.

Το μυκήλιο Γανοδέρματος GL, που επίσης έχει πολλά βιοενεργά θρεπτικά συστατικά θα βοήθησει στην διατήρηση των υψηλών επιπέδων ενέργειας του σώματος, θα ρυθμίσει κάποιες δυσλειτουργίες στο νευρικό σύστημα, θα αποτοξινώσει τον οργανισμό από τοξίνες αλλά παράλληλα θα “βοηθήσει” το σώμα να αποβάλλει τα όποια συστατικά (ακόμα και τα θρεπτικά) που δεν χρειάζεται. Μην ξεχνάτε ότι το Γανόδερμα της DXN είναι η καθαρότερη και αποτελεσματικότερη κυτταρική διατροφή!

Το Cordypine είναι ένας χυμός που περιέχει μανιτάρια cordyceps και φυσική ζύμωση ανανά. Εκτός του ότι δρα ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις εσωτερικές φλεγμονές του σώματος, τονώνει το μυικό και το αναπνευστικό σύστημα και αποτοξινώνει τους νεφρούς, επιπλέον συμβάλλει δυναμικά στην διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας του σώματος!

Συμπερασματικά

Είναι πλέον κατανοητό ότι η Γανοθεραπεία ως διατροφή συνιστά αφενός την πλέον κατάλληλη συμπληρωματική διατροφή που χρειάζεται ένας οργανισμός, αφετέρου μειώνει την διάθεση για υπερβολικό φαγητό και ειδικά junk food! Παράλληλα με την γανοθεραπεία χτίζεται ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα!
Δοκιμάστε το και θα “αποζημιωθείτε”!

Αποκτήστε Σήμερα το πακέτο Αδυνατίσματος με Γανόδερμα, Σπιρούλινα και Cordypine

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ