Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση

Γανόδερμα
26/06/2017
Οστεοπόρωση και Αντιμετώπιση
26/06/2017

Παλινδρόμηση, Νεύρωση Στομάχου και Lion’s Mane

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση καθώς και η νεύρωση στομάχου είναι ασθένειες που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε καθημερινή βάση.  Τα συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης είναι: καούρες, σφίξιμο στο στομάχι, αίσθημα δυσφορίας ιδιαίτερα μετά τα γεύματα κ.α.  Τα συμπτώματα της νεύρωσης στομάχου είναι: πόνος και έντονες συσπάσεις στο στομάχι.

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση & η νεύρωση είναι παθήσεις νευρολογικής αιτιολογίας, και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να αποφεύγουμε το άγχος της καθημερινότητας. Επιπλέον θα πρέπει να φροντίζουμε να τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι να αφήνουμε το στομάχι μας νηστικό για ώρα.  Η τροφή να πρέπει να λαμβάνεται αργά και να μασιέται καλά.  Πολύ σημαντικό είναι το να αποφεύγουμε υγρά όπως το νερό ή ένα χυμό αμέσως πριν και αμέσως μετά από το γεύμα.  Η αποφυγή μπαχαρικών και καυτερών τροφών μπορεί επίσης να βοηθήσει και σίγουρα η αποφυγή αλκοόλ και καπνίσματος.

Τι προτείνουμε για άμεση ανακούφιση

Για πιο άμεση αντιμετώπιση & ανακούφιση προτείνουμε: Lion’s mane σε συνδυασμό με Spirulina.

Τι είναι το Lion’s Mane?

Το Lion’s Mane ή Hericium erinaceus είναι ένας προσαρμογόνος μύκητας με ιαματικές ιδιότητες που επιδρά στο νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα του οργανισμού.  Ο όρος “προσαρμογόνος” σημαίνει ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε οργανισμού και δεν κατακρατώνται συστατικά που δεν χρειάζεται ο οργανισμός.

Πώς ακριβώς βοηθά το Lion’s Mane στην Παλινδρόμηση και Νεύρωση Στομάχου

Επειδή η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και η νεύρωση στομάχου είναι νευρο-εξαρτώμενες παθήσεις, το Lion’s Mane, είναι το βότανο που θα επιδράσει ιαματικά σε αυτές, ενεργοποιώντας τον παράγοντα NGF, που είναι υπεύθυνος για την προστασία των νευρικών κυττάρων, δηλαδή την επιβίωση & την ομαλή λειτουργία τους.   Σύμφωνα με έρευνες, το εκχύλισμα του lion’s mane έχει επιδείξει μια σημαντική προστασία από έλκη. Επιπλέον, παρουσίασε σημαντική δραστικότητα στην προστασία έναντι βλάβης του γαστρικού βλεννογόνου εμποδίζοντας την εξάντληση των αντιοξειδωτικών ενζύμων.  Το Lion’s Mane αποδεδειγμένα προστατεύει τον γαστρικό βλεννογόνο και θεωρείται ότι οι βιοδραστικές ενώσεις που υπάρχουν στο εκχύλισμά του μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη γαστροπροστατευτική δραστηριότητα.

Η Spirulina, με την σειρά της, θα φροντίσει την ύπαρξη της χλωρίδας στο γαστρεντερικό σωλήνα και την ικανότητά του να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά από το γανόδερμα και το lion’s mane.

Αποκτήστε Σήμερα 120 Ταμπλέτες Lion's Mane

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Lion’s Mane, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Πηγές:

Pubmed.gov

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=lion%27s+mane+ngf

Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine
Volume 2013 (2013), Article ID 492976, 9 pages
http://dx.doi.org/10.1155/2013/492976