Γανόδερμα

Γανοδερμα και Υπεροξειδιο της Δισμουτασης
26/06/2017
Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση
26/06/2017

Γανόδερμα το Φωτεινό – 28 λόγοι για να το αγαπήσετε

Το γανόδερμα είναι ένας μύκητας που ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων και είμαι ιδιαίτερα ιαματικός.  Κατέχει την 1η θέση στη λίστα των μη τοξικών βοτάνων και παράλληλα των πιο αποτελεσματικών.  Δείτε στη συνέχεια γιατί είναι το Νο 1 βότανο στον πλανήτη:

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μανιτάρι γανόδερμα βοηθά στην μείωση του κίνδυνου από τον καρκίνο αλλά και στην καταπολέμησή του. Περιέχει περισσότερους από 154 τύπους αντιοξειδωτικών, πολυσακχαρίτες β-γλυκάνης και οργανικό γερμάνιο, τα οποία δρουν συνεργικά και έτσι αποτελούν το καλύτερο όπλο ενάντια στον καρκίνο.

2. ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ: Το γανόδερμα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, επιδρά στη μείωση των λιπιδίων στο αίμα και εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση επειδή περιέχει αδενοσίνη και τριτερπένια.

3. ΑΝΤΙ ΓΗΡΑΝΣΗ: Το γανόδερμα περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, βιταμίνη C κλπ. Με αυτά επιτίθεται στις ελεύθερες ρίζες και το οργανικό γερμάνιο βοηθά στην οξυγόνωση δηλαδή στην μάχη ενάντια στην γήρανση.

4. ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ: Το Reishi ή ganoderma lucidum βοηθά το σώμα να χάσει βάρος, να κάψει το λίπος του, χάρις στην ενίσχυση του φυσικού μεταβολισμού.

5. ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η ενέργεια που δίνει το Reishi τονώνει τόσο το σώμα όσο και το νου. Αυτό συμβαίνει επειδή το οργανικό γερμάνιο που περιέχει το γανόδερμα είναι το πιο δραστικό συστατικό που βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων που κατ’
επέκταση βελτιώνουν την συνολική ενέργεια.

6. ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Τα αντιοξειδωτικά του ganoderma προστατεύουν την επιδερμίδα από τις επικίνδυνες δράσεις των ελευθέρων ριζών, οι οποίες είναι και η αιτία για τις ρυτίδες και την γήρανση του δέρματος. Το reishi επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος.

7. ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ: Το Reishi βοηθά στη μείωση του κινδύνου και την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.  Αυτό επιτυγχάνεται με την παράλληλη δράση των τριτερπενίων, του οργανικού γερμανίου και των ρυθμιστών του ανοσοποιητικού που επιτρέπουν το έλεγχο των φλεγμονών.

8. ΟΣΤΑ: Λόγω της παρουσίας του ασβέστιου και της Βιταμίνης D, καθώς και άλλων συστατικών που βοηθούν την απορρόφηση του ασβέστιου, το γανόδερμα, βοηθάει στην διατήρηση της πυκνότητας των οστών.

9. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: Βοηθά στο να μειωθούν τα επίπεδα της χοληστερόλης και επίσης βελτιώνει την αναλογία μεταξύ της κακής και της καλής χοληστερόλης, μειώνοντας το επίπεδο της κακής, επειδή ακριβώς περιέχει τριτερπένια και
αδενοσίνη.

10. ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: Εμποδίζει την ανάπτυξη της παχυσαρκίας σταματώντας την μετακίνηση της γλυκόζης στα κύτταρα. Αυτοί που ακολουθούν υγιεινή δίαιτα, ασκούνται τακτικά και καταναλώνουν ganoderma είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν παχύσαρκοι.

11. ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Το Reishi βελτιώνει τον μεταβολισμό σε σχέση με τα λιπίδια και την γλυκόζη και εμποδίζει τις απότομες αυξήσεις του επιπέδου σακχάρου του αίματος εξισορροπώντας έτσι τον γενικό μεταβολισμό.

12. ΣΑΚΧΑΡΟ: Το σάκχαρο στο αίμα έχει την τάση να αυξάνεται με την ηλικία, αλλά οι πολυφαινόλες και οι πολυσακχαρίτες στο Reishi βοηθούν στην μείωση του επίπεδου του σακχάρου.

13. ΥΠΕΡΤΑΣΗ: Το Reishi βοηθάει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης λόγω των τριτερπενιδίων που περιέχει, καθαρίζει το αίμα και δίνει ελαστικότητα στις αρτηρίες.

14. ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ: Χάρις στα θαυμάσια συστατικά που περιέχει το μανιτάρι, καταπολεμά με αποτελεσματικότητα το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Ειδικότερα τα κύτταρα του στομάχου δουλεύουν καλύτερα χάρις στην διαδραστικότητα των συστατικών του που ελέγχουν την έκκριση οξέων.

15. ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ: Λόγω τη μεγάλης ποσότητας αδιάλυτων φυτικών ινών και ημι-κυτταρίνων, το γανόδερμα επιτρέπει την σωστή λειτουργία του ορθού. Αυτό βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και επιτρέπει την εξόντωση των βλαβερών ενώσεων από το σώμα.

16. ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ: Το Reishi βελτιώνει την ενδυνάμωση της μνήμης, και παρόλο που δεν υπάρχει καμιά γνωστή θεραπεία, το Reishi βοηθά στην διαδικασία της μείωσης της ακετυλοχολίνης του εγκεφάλου, που είναι και η αιτία για το Αλτζχάιμερ.

17. ΠΑΡΚΙΣΟΝ: Τα αντιοξειδωτικά του μανιταριού Reishi βοηθούν στο να εμποδιστεί η φθορά κυττάρων του εγκεφάλου που είναι μια από τις αιτίες που οδηγούν στο Πάρκινσον, και αυτοί που καταναλώνουν τακτικά το γανόδερμα είναι σχεδόν απίθανο να νοσήσουν.

18. ΕΘΙΣΜΟΙ: Χάρις στην διαδραστικότητα των οργανικών συστατικών όπως το γερμάνιο και τα αντιοξειδωτικά, το γανόδερμα βελτιώνει την λειτουργία του νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα τον έλεγχο των διάφορων εθισμών.

19. ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ: Μελέτες στην Ιαπωνία δείχνουν ότι το Reishi έχει μεγάλη δράση στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών. Από την νεφρίτιδα μέχρι και την νεφρική ανεπάρκεια φαίνεται ότι η διαδραστικότητα των συστατικών του μανιταριού ελέγχει και καταπολεμά τέτοιου είδους προβλήματα.

20. ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ: Η λετινάνη που βρίσκεται στο γανόδερμα βοηθά το σώμα να σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν τροφικές δηλητηριάσεις και εξουδετερώνει τις τοξίνες που παράγονται από αυτά τα βακτήρια.

21. ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ: Οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, η β-γλουτάνη και η λεντινάνη που κατά κύριο λόγο βρίσκονται στο μανιτάρι βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενδυνάμωση της υγείας και στην μάχη ενάντια στις μολύνσεις.

22. ΓΡΙΠΗ & ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ: Το reishi βοηθά στο να εμποδίζει την γρίπη και τα κρυολογήματα ακριβώς διότι η διαδραστικότητα της επίδρασης των ανοσοτροποποιητικών συστατικών του βελτιώνει σημαντικά τις άμυνες μας.

23. ΑΣΘΜΑ: Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του γερμάνιου και των τριτερπενίων που περιέχονται στο γανόδερμα, επιτρέπουν την χαλάρωση των μυών που υποστηρίζουν τους βρογχικούς σωλήνες, ελαττώνοντας την δριμύτητα από το άσθμα. Επιπρόσθετα, η επίδραση των ανοσοτροποποιητικών συστατικών του εμποδίζει την εκδήλωση αναταραχών.

24. ΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ: Καθώς το γανόδερμα έχει συστατικά που αυξάνουν τις άμυνες του οργανισμού και σε συνδυασμό με το γερμάνιο επίσης που αυξάνει την παραγωγή της ιντερφερόνης, βοηθάει πολύ ενάντια στον έρπητα και σε άλλους ιούς όπως η ηπατίτιδα, τα θηλώματα, ο HIV κλπ.

25. ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ: Η παρουσία των τριτερπενίων όπως και οι αντιισταμινικές δράσεις του γανοδερικού οξέως μειώνουν τις αλλεργίες. Έτσι αν υποφέρετε από αλλεργίες θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά την περίπτωση να παίρνετε το Reishi πολύ τακτικά.

26. ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Χάρις στην δράση της λεντινάνης και
των άλλων πολυσακχαριτών όπως η β-γλουτάνη ρυθμίζουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μας και επιπλέον καταπολεμούν ασθένειες όπως η ψωρίαση, η αρθρίτιδα κλπ.

27. HIV: Οι επιστήμονες στην Ιαπωνία βρήκαν ότι η λεντινάνη του μανιταριού ganoderma βελτιώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βοηθάει στο να μειωθεί η επίθεση από τον Ιό του HIV στα υγιή κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι το Reishi βοηθά στο να εμποδιστεί η εξάπλωση του HIV.

28. ΑΓΧΟΣ: Οι διαδραστικές ιδιότητες των συστατικών που βρίσκονται στο Reishi επιτρέπουν την χαλάρωση του νευρικού συστήματος και βοηθούν στη μείωση του stress και του άγχους, τα οποία έχουν γίνει παράγοντες υψηλού κινδύνου ασθενειών σήμερα.

Το αναγνωρισμένο έγκυρο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και η Εθνική Ιατρική βιβλιοθήκη στην ιστοσελίδα τους www.pubmed.gov αναφέρουν τις τεκμηριωμένες βιολογικές δράσεις και φαρμακολογικές ιδιότητες του Ganoderma Lucidum.

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ