Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Γανοθεραπεία

Γανόδερμα και Κολπίτιδα
26/06/2017
Σπιρουλίνα
26/06/2017

Πώς μπορεί η Γανοθεραπεία να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα (ΡΑ) είναι χρόνια, συμμετρική, πολυαρθρική, αλλά και συστηματική φλεγμονώδης νόσος, που προσβάλει κυρίως τον αρθρικό υμένα των μικρών αρθρώσεων. Μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση των αρθρώσεων και χρόνια αναπηρία.   Είναι μια χρόνια, τυπικά ισόβια νόσος με πολύ μεταβαλλόμενη πορεία . Η νόσος προσβάλει το 1% του πληθυσμού των ενηλίκων. Προσβάλει όλες τις ηλικίες αλλά η συχνότητα εμφάνισης της αυξάνει με την πάροδο της ηλικίας. Είναι τουλάχιστον δύο φορές συχνότερη στις γυναίκες συγκριτικά με τους άνδρες. Διακρίνεται σε δύο κατηγορίες: τη
ρευματοειδή αρθρίτιδα ενηλίκων καθώς και τη νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Τι είδους νόσος είναι η Ρευματοειδής αρθρίτιδα?

Οι ειδικοί κατατάσσουν την ρευματοειδή αρθρίτιδα στην κατηγορία των αυτοάνοσων νοσημάτων. Στα αυτοάνοσα νοσήματα το ανοσοποιητικό σύστημα, που έχει ζωτική σημασία για την άμυνα του οργανισμού έναντι των νοσογόνων παραγόντων δεν μπορεί να διακρίνει ανάμεσα στις ουσίες του ίδιου του σώματος και στις εξωγενείς ουσίες, με αποτέλεσμα να στρέφεται εναντίον των ιστών του σώματος.  Δεν είναι γνωστό ακόμη ποίες ουσίες αποτελούν έναυσμα για την ενεργοποίηση αυτών των αντιδράσεων.  Αν και η αιτιοπαθογένεια της νόσου είναι άγνωστη, εν τούτης υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι οι μηχανισμοί αυτοανοσίας παίζουν σημαντικό ρόλο στην χρονιότητα και στην εξελικτική πορεία της νόσου.

Πώς μπορεί η Γανοθεραπεία να βοηθήσει τους πάσχοντες από Ρευματοειδή αρθρίτιδα?

Η Γανοθεραπεία είναι μια εναλλακτική θεραπεία που “χρησιμοποιεί” βότανα προκειμένου να βοηθήσει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα να ανακτήσει την δύναμή του για να αντιμετωπίσει διάφορα νοσήματα. Τα βότανα που χρησιμοποιούνται ως βάση της Γανοθεραπείας λειτουργούν με ρυθμιστικό τρόπο στο αμυντικό σύστημα του οργανισμού και αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς το σώμα δεν αποθηκεύει συστατικά που δεν χρειάζεται, αλλά τα αποβάλλει με την ούρηση, την αφόδευση, τον ιδρώτα και τη βλέννα.  Το βασικό βότανο της Γανοθεραπείας είναι το γανόδερμα. Το γανόδερμα είναι μανιτάρι, για την ακρίβεια μύκητας, με πάνω από 300 βιονεργά συστατικά και ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων.  Υπάρχουν πολλές μελέτες για την δράση του γανοδέρματος στα αυτοάνοσα νοσήματα.

Δείτε παρακάτω ποια βότανα προτείνονται για την Ρευματοειδή Αρθρίτιδα σύμφωνα με την Γανοθεραπεία.

Αποκτήστε Σήμερα το πακέτο της Γανοθεραπείας

100% Βιολογικές Πιστοποιημένες Υπερτροφές, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ

Στην περίπτωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας προτείνονται τα εξής βότανα:

ganoderma Γανόδερμα RG και GL (μυκήλιο)

Cordypine (ποικιλία μανιταριών cordyceps με φυσική ζύμωση ανανά)

Σπιρουλίνα Βιολογική και αποστειρωμένη

Morinzhi (χυμός Νόνι με ιβίσκο)

Τι άλλο μπορεί κάποιος να κάνει για να βοηθήσει τον οργανισμό του?

Σύμφωνα με τις περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένης της Γανοθεραπείας, τα προβλήματα στον οργανισμό μας και σίγουρα οι αυτοάνοσες νόσοι προκύπτουν από την κακή διατροφή ως επί το πλείστον.  Σύμφωνα λοιπόν με την διεθνούς φήμης Γανοθεραπεύτρια, κα Jane Yau, θα πρέπει να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τα παρακάτω, προκειμένου να “αλκαλοποιήσουμε” όσο μπορούμε τον οργανισμό μας και να ενισχύσουμε το αμυντικό μας σύστημα:

Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα

Τροφή με γλουτένη

Ζάχαρη

Λευκό Ψωμί

Ζωϊκή πρωτεϊνη

Πηγή: Βικιπαίδεια

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα και Διατροφή

Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας η κα Yau προτείνει την ενίσχυση της διατροφή με Ωμέγα 3  (λάδι ψαριού)

Κρεμμύδι και Σκόρδο

Μπλε μούρα

Τζίντζερ

Μούρα και πράσινα μήλα

Κρεμμύδι

Κουρκουμά

Τομάτες

Κηπευτικά τεύτλα

Λάδι ελιάς

Αποκτήστε Σήμερα 180 Κάψουλες Γανόδερμα RG&GL σε Προσφορά

100% Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα, με Γνωστοποίηση Ε.Ο.Φ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: Καλέστε μας στο 693.22.32.523

Ώρες επικοινωνίας: 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ